Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Daklekkage Eindhoven

Heeft u last van vochtplekken in uw huis? Of begint u al waterschade te zien? De kans is dan groot dat uw dak lek is. Het is dan zeer verstandig om zo snel mogelijk een daklekkage specialist van Top-roof in Eindhoven in te schakelen. Op het moment dat u nu snel handelt kan verdere schade voorkomen worden. Vul daarom ons Meld lekkage contactformulier in en selecteer daarbij eventueel de optie met spoed. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om langs te komen.

Het opsporen van daklekkages

Bij het repareren van een daklekkage is het cruciaal om de bron van de oorzaak aan te pakken. Op het moment dat de bron niet wordt aangepakt, blijft er schade achter. En die achtergebleven schade kan er later weer voor zorgen dat uw dak weer lek raakt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Onze experts hebben al jarenlange ervaring en sporen zo effectief mogelijk de bron van de schade op. Vervolgens kijken ze naar hoe ze het probleem het beste kunnen oplossen. Dit communiceren wij duidelijk met u zodat u niet verrast wordt door de hoeveelheid werkzaamheden. Tot slot gaan onze medewerkers, met toestemming van u, aan de slag om zo uw dak weer te repareren.

Verschillende typen daklekkages

De oorzaak van een lek dak kan per huis verschillen. Vaak is het zo dat na vele jaren materialen beginnen te rotten waardoor lekkages beginnen te ontstaan. Onze vakmensen kennen vele verschillende type daken en kunnen snel schakelen. Dus of uw dak nou schade heeft gekregen door een harde storm, verschoven dakpannen, verouderde dakbedekking, verouderde schoorstenen of rottend hout, onze vakmensen regelen het.

Onderhoudscontract dak

Wij vinden dat uw dak geen onderdeel hoeft te zijn van uw dagelijkse zorgen. Daarom bieden wij een onderhoudscontract aan voor uw dak. Door periodiek onderhoud aan uw dak te laten plegen, wordt de kans op lekkages zeer klein. Op het moment dat we bij u langs komen voor controle checken we uw dak op lekkages en op voortekenen van lekkages. Mochten wij werkzaamheden tegenkomen dan overleggen wij dit uiteraard eerst met u. Naast dat we goed zijn in het repareren van daken, vinden wij het ook belangrijk om goed te communiceren met onze klanten.

Het kan zeer interessant zijn om een onderhoudscontract af te sluiten. De kosten van het voorkomen van een daklekkage staan namelijk in schril contrast met de hoge kosten van een lek dak. Bij een daklekkage kan het zo zijn dat u zowel de kosten van uw interieur als andere schade aan uw huis in één keer moet betalen. Dit is zeer zonde van uw geld. Dus wilt u graag meer zekerheid over uw dak? Sluit dan het onderhoudscontract van Top-roof af. Wij zijn de partner uit Eindhoven die u zoekt.

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken