Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Dakrenovatie Eindhoven

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis om uw waarde constant te laten blijven. Mocht er namelijk schade of lekkages ontstaan aan uw dak dan wordt het lastig om uw huis voor een goede prijs te verkopen. Ook op het moment dat u de komende tijd niet wil gaan verhuizen is het belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Uw meubels en vloeren zijn namelijk kwetsbaar voor waterschade. Daarom is het goed om regelmatig uw dak te renoveren. Op het moment dat u uw dak laten renoveren door de vakmensen van Top-roof kan u dit een hoop geld besparen.

Onze dakrenovatie service

Ieder dak is uniek en daarom komen onze vakmensen graag bij u langs om de situatie in te schatten, hier rekenen wij overigens geen kosten voor. Door bij u langs te komen, kunnen wij een inschatting maken van wat er moet gebeuren en wat de mogelijke kosten gaan zijn. Wij gaan op zoek naar de bron van de oorzaak zodat we zo gericht mogelijk uw dak kunnen renoveren. Dit bespaart u een hoop onnodige kosten. U krijgt dus een goede prijsindicatie van ons zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Mocht u akkoord gaan met de prijsopgave, kunnen we een afspraak maken over wanneer we kunnen beginnen. Onze vakmensen gaan dan voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de voortgang. Wij nemen u dus alle zorgen uit handen en dan kunt u zorgeloos genieten van uw huis.

Wat houdt een dakrenovatie in?

Een dakrenovatie van Top-roof houdt in dat we uw grondig onderhouden en eventueel verbouwen. Het kan zo zijn dat uw dak niet meer aan de veiligheidsstandaarden voldoet en dan moeten we het verbouwen. We proberen echter altijd eerst om uw eerst dak goed te repareren en te renoveren. In de meeste gevallen is dit voldoende en kunt u weer jaren vooruit. Het renoveren van uw dak is nodig bij:

• Verschoven dakpannen op een schuin dak
• Kapotte of verloren dakpannen
• Scheuren in uw platte dak
• Kapotte dakconstructie

Waarom kiezen voor Top-roof

Top-roof is het dakdekkersbedrijf uit Eindhoven wat zich ook focust op dakrenovatie. U kunt ons inschakelen op het moment dat u in Eindhoven of in de regio van Eindhoven woont. Bent u nog niet helemaal overtuigd van onze krachten? Hieronder nog redenen een aantal waarom het een verstandige keuze is om te kiezen voor Top-roof.

24 uur service: Wij zijn binnen 24 uur bij u om dak te renoveren of te repareren;
10 jaar garantie: Wij hebben vertrouwen in onze vakmensen en daarom ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
Gratis inspectie: Geen kosten voor inspectie, voorrijden of offerte ;
Duidelijke communicatie: U weet wat wij gaan doen en wat de kosten daarvan zijn;
Beste kwaliteit: De producten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee.

U kunt gemakkelijk ons contactformulier invullen om uw aanvraag in te dienen. Heeft u nou een urgent probleem als een lekkage? Door ons lekkage melden formulier in te vullen nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken