Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Diensten

Dakrenovatie / nieuwbouwdaken 

Is uw dak toe aan een renovatie toe? Of heeft u een nieuwbouw dak? U kunt er over nadenken om uw bestaande of nieuwe dak te gaan isoleren. Op het moment dat uw dak goed ge├»soleerd is blijft de warmte in de winter beter binnen en blijft de hitte in de zomer beter buiten. U heeft er dus het gehele jaar door profijt van. Omdat wij werken met PIR isolatie heeft u als grote voordeel dat u met een mindere isolatiedikte toch uw goede RC waarde kunt behalen. De RC waarde geeft aan hoe goed of slecht uw isolatiemateriaal isoleert. Tot slot kunnen we dit ook uitvoeren in bitumen. De voordelen van een bitumen laag is dat die aan de buitenkant geplaatst kan worden direct op de isolatielaag. Ook op deze dienst ontvangt u van ons een schriftelijke garantie van 10 jaar. 

Lekkage melden

Heeft u een lekkage? Eerst moeten wij dan inspecteren en vervolgens concluderen hoeveel werk het is om dit te repareren. Dit doen zodat wij met u een richtprijs kunnen afspreken. Mochten de problemen groter te zijn dan dat u in eerste dacht en zijn er aanvullende werkzaamheden nodig, dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Nieuwe dakgoten/ kilgoten aanbrengen

Bestaande zinken dakgoten/ kilgoten kunnen wij aan de binnenzijde goed voorzien van EPDM resistrix SK zelfklever, een partieel zelfklevende afdichtingsbaan. Uw bestaande dakgoten worden goed schoon en droog gemaakt waarnaar voorzien van SK primer voor een goede hechting. Dus zonder al te veel hak en breek werkt kunnen uw dakgoten er met gemak weer 10 tot 12 jaar er tegen aan. Om het vertrouwen in ons vakmanschap uit te spreken ontvangt u dan ook van ons een schriftelijke garantie van 10 jaar. 

Dak onderhoud voor zowel particulier als bedrijven

Heeft u behoefte aan regelmatig onderhoud van uw dak? Sluit dan een contract bij ons waarin wij 1 of twee keer per jaar bij u langs komen om dak schoon te maken en daar waar nodig is om te herstellen. Vaak zien we dat bij hemelwater afvoeren en dak doorvoeren dat er toch problemen zijn ontstaan in de loop der jaren. Onderdeel van het onderhoudscontract is dat wij ook uw randwerk nalopen, want ook hier zien wij vaak problemen ontstaan. De voordelen van dit contract zijn dat u nooit meer voor onaangename verassingen staat i.v.m. dak lekkages en dat u de levensduur van uw dak verhoogd. 

Onderhoudsvrije beplating aanbrengen

Is uw houtwerk, dakgoten, windveren of boeien toe aan schilderwerk? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan van onze metalen kunststof afkleding profielen. Die zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, inclusief RAL kleuren, en worden door onze eigen monteurs vakkundig aangebracht. U hoeft dus nooit meer te schilderen op hoogte.

Hoogwaardige kwaliteit, onderhoudsarm, veelzijdig, alle kleuren en maatwerk. 

Dak- en gootreparatie 

Lekt uw dag of goot, maar is die nog niet aan vervanging toe? Onze vakmensen kunnen ook voor u reparaties uitvoeren om deze weer waterdicht te maken. Wij raden u wel aan om een onderhoudscontract sluiten waarin wij 1 keer per jaar bij u langs komen. Bent u benieuwd naar deze dienst? Bekijk dan onze dienstenpagina.

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken