Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Over ons

Kennis, ervaring, eerlijk advies en liefde voor het vak.

Top-Roof dakwerken, compleet in dakbedekking, ervaring sinds 1998 is een klein gerenommeerd dakdekkersbedrijf. Jarenlange kennis, ervaring, eerlijk advies en liefde voor het vak, zorgt voor tevreden klanten in heel Nederland.

Wij bieden een totaalpakket aan als het gaat om dakwerken. Dat wil zeggen dat u ons kunt inschakelen voor dakwerk, isolatie, hout, zinkwerk, goten enz. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit. U ontvangt bij ons 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden! Mochten wij onverhoopt iets niet zelf uit kunnen voeren dan wordt er altijd met de klant overlegd.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en hebben altijd direct contact met onze klanten. Ons team is feilloos op elkaar ingespeeld en uitstekend op elkaar ingewerkt. Dit zorgt voor een efficiƫnte werkwijze, een prettige werksfeer en het belangrijkste: een snel en strak resultaat!

Hoe werken wij als u een offerte bij ons aanvraagt? Danny Knipa komt persoonlijk bij u langs om het dak te inspecteren, advies te geven en de eventuele werkzaamheden en maten door te nemen (opmeten). Danny heeft meer dan 18 jaar ervaring met dakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Hij voorziet de klant graag van een eerlijk en persoonlijk advies en/ of een offerte op maat

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken