Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Dakdekker Geldrop

TWoont u in Geldrop en heeft u een dakdekker nodig? Dan is het inschakelen van Top-roof een slimme keuze. Top-Roof dakwerken is een jong en flexibel bedrijf uit Eindhoven dat is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en bedekken van daken. Voor dakrenovaties, dak reparaties en het verhelpen van dak lekkages bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring en in Geldrop hebben we al tal van mooie projecten mogen voltooien. Ook wanneer u in Geldrop woont, kunt u dus rekenen op de dakdekkers van Top-roof. Neem meteen contact met ons op of lees hieronder meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Geldrop, maak kennis met de dakdekkers van Top-Roof

Bij Top-roof vinden we het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van al onze werkzaamheden en niet voor verrassingen komt te staan. Om deze reden maken we, nog voor we beginnen met de klus, duidelijke afspraken en stellen we u op de hoogte van de te verwachten kosten.

Mocht de dienstverlening van Top-roof u nu bevallen, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. In dat geval komen we jaarlijks bij u langs om uw dak te inspecteren. Zo voorkomt u dat er jarenlang geen onderhoud aan uw dak wordt gepleegd en er serieuze schade (door bijvoorbeeld lekkage) ontstaat. Dit scheelt weer een hoop zorgen.

Onze dakdekkers komen graag naar Geldrop toe

Bij Top-roof is het mogelijk om eerst gratis een offerte op te vragen. Nadat u hier contact met ons voor heeft opgenomen, komen we naar u toe in Geldrop om een inschatting te maken van de situatie rondom uw dak. Indien u met ernstige dakschade te maken heeft en dit aangeeft op het contactformulier, komen wij zo snel mogelijk langs voor een spoedrepartie. Zo niet, dan kunt een afspraak inplannen bij u in Geldrop, op een moment dat het u uitkomt.

Eenmaal bij u in Geldrop aangekomen zullen onze dakdekkers meteen op zoek te gaan naar de oorzaak van de schade. De schade kan bijvoorbeeld zijn ontstaan doordat het hout van uw dak is gaan rotten, dakpannen zijn verschoven of dakgoten zijn verstopt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we het probleem voor u gemakkelijk opsporen. Hierna weten we concreet wat we moeten vervangen, repareren of onderhouden. Vervolgens proberen we een zo reëel mogelijke offerte op te stellen, die we u per mail of post toesturen. Belangrijk om te weten is dat deze offerte geheel vrijblijvend is. U zit dus na zo’n eerste afspraak nog nergens aan vast.

Mocht u akkoord gaan met de prijsopgave, dan maken we een afspraak over wanneer we kunnen beginnen. Onze vakmensen gaan dan voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de voortgang. Wij nemen u dus alle zorgen rondom uw dak uit handen en dan kunt u zorgeloos genieten van uw huis.

Dakdekkers voor bedrijven in Geldrop

Heeft u een bedrijf in Geldrop? En heeft u een dakdekker nodig? Ook dan staat Top-roof voor u klaar. Top-roof verricht namelijk werkzaamheden voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij hebben de ervaring en de mankracht om grote projecten voor bedrijven op te pakken. Als u een bedrijf heeft in Geldrop en op zoek bent naar een dakdekker, dan is Top-roof dus de partner die u zoekt.

Waarom kiezen voor Top-roof

Als huiseigenaar in Geldrop kunt u ons met een gerust hart inschakelen voor de reparatie of het onderhoud van uw dak. Naast het vakkundig repareren van uw dak zorgen wij ervoor dat we duidelijk met u blijven communiceren. Middels goede communicatie doen we er alles aan om te voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Andere redenen om te kiezen voor Top-Roof zijn:

Gratis inspectie: Wij komen gratis bij u langs om lekkages op te sporen
Vrijblijvend adviesgesprek: Wilt u advies? Wij komen vrijblijvend bij u langs
24 uur service: Wij proberen binnen 24 uur bij u langs te komen
Gecertificeerde producten:Wij willen kwaliteit afleveren en maken daarom alleen gebruik van de beste materialen
Prijs/ kwaliteitverhouding: Iedereen verdient een goed dak boven zijn hoofd. En bij ons is het heel betaalbaar

Komt u uit Geldrop en heeft u een dakdekker nodig? Neem dan contact op met Top-roof.

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken