Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Dakdekker Someren

Top-roof is een dakdekkersbedrijf dat zich gevestigd heeft in Eindhoven. Woont u in Someren? Geen enkel probleem! Wij hebben regelmatig projecten bij klanten uit Someren die een dakdekker nodig hebben.

Het inschakelen van Top-roof is een slimme keuze. Wij hebben al jarenlange ervaring en hebben bij al tal van klanten in Someren projecten afgeleverd. Heeft u een dakdekker nodig? En woont u in Someren of de omgeving van Someren? Neem contact op met Top-roof.

De vakmensen van Top-roof

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van al onze werkzaamheden. Zo maken we duidelijke afspraken van te voren en wordt u eerst op de hoogte gesteld van de kosten. Voordat we aan de klus beginnen maken we ook eerst een duidelijke inschatting van de verwachte kosten. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Hebben onze dakdekkers uw dak gerepareerd en bent u daar tevreden over? U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat wij jaarlijks bij u langs komen uw dak te inspecteren. Hierdoor voorkomt u grotere schade die opgelopen kan worden als er jarenlang geen onderhoud wordt gepleegd. Dat scheelt weer een hoop zorgen! Neem contact op voor de volledige voorwaarden.

Waarom kiezen voor Top-roof

Naast dat wij het repareren van uw dak erg belangrijk vinden, vinden wij het ook belangrijk dat wij duidelijk communiceren met u. Dankzij deze strakke communicatielijnen komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Andere voordelen om te kiezen voor Top-roof zijn:

Gratis inspectie: Wij komen geheel gratis bij u langs om lekkages op te sporen
Vrijblijvend adviesgesprek: Wilt u advies? Wij komen vrijblijvend bij u langs
24 uur service: Wij proberen binnen 24 uur bij u langs te komen
Gecertificeerde producten:Wij willen kwaliteit afleveren en maken daarom alleen gebruik van de beste materialen
Prijs/ kwaliteitverhouding: Iedereen verdient een goed dak boven zijn hoofd. En bij ons is het heel betaalbaar

De dakdekkers van Top-roof

Uw huis in Someren kan verschillende soorten daken hebben, het maakt onze dakdekkers niets uit. Zo kunnen onze dakdekkers onder andere bitumineuze daken, dakpannen en shingle daken repareren. Daarbij maakt het onze dakdekkers niet uit of het gaat om een nieuwbouwproject of renovatieproject.

Op het moment dat u onze dakdekkers heeft ingeschakeld komen zij naar Someren toe. Het is mogelijk om geheel gratis eerst een offerte op te vragen. Wij komen dan persoonlijk naar u toe om de situatie in te schatten. U ontvangt dan eerst een vrijblijvende offerte per mail of post.

De eerste stap in het dakdekken is het inschatten van de schade, daar kunnen uiteraard grote verschillen in zitten. Daarom gaan onze dakdekkers bij u in Someren eerste de schade vaststellen. Dan wij weten zij concreet wat ze moeten vervangen, repareren of moeten onderhouden. Door eerst de situatie goed in te schatten voorkomt u later een hoop kosten. Bij oudere huizen kan het namelijk nog wel eens voorkomen dat houten balken beginnen met rotten. Als daar niet op tijd wordt ingegrepen, gaat u laten meer schade oplopen.

Waarom kiezen voor Top-roof

U kunt ons inschakelen op het moment dat u in Someren woont. Bent u nog niet helemaal overtuigd van onze krachten? Hieronder nog redenen een aantal waarom het een verstandige keuze is om te kiezen voor Top-roof.

24 uur service: Wij zijn binnen 24 uur bij u om uw dak te renoveren of te repareren;
10 jaar garantie: Wij hebben vertrouwen in onze vakmensen en daarom ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
Gratis inspectie: Geen kosten voor inspectie, voorrijden of offerte ;
Duidelijke communicatie: U weet wat wij gaan doen en wat de kosten daarvan zijn;
Beste kwaliteit: De producten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee.

Dakdekkers voor bedrijven

Heeft u een bedrijf in Someren? En heeft u een dakdekker nodig? Schakel Top-roof in. Wij doen werkzaamheden zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij hebben de ervaring en de mankracht om grote projecten voor bedrijven op te pakken. Dus het maakt niet uit hoe groot de werkzaamheden zijn, Top-roof is de partner die u zoekt.

Komt u uit Someren en heeft u een dakdekker nodig? Neem dan contact op met Top-roof.

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken