Top-roof isolatie en dakwerken

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Top-Roof isolatie en overige

Uw specialist in platte en hellende daken

Dakreparatie Eindhoven

Is uw dak kapot en moet die gerepareerd worden? En woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Schakel dan Top-Roof in. Wij hebben al jaren ervaring met het repareren van daken en wij staan ook klaar om uw dak te repareren. Top-Roof dakwerken is een jong en flexibel bedrijf en wij specialiseren ons in het repareren, onderhouden en bedekken van daken.

Wij snappen als geen ander dat het belangrijk is dat u een goed dak boven uw hoofd hebt. Want een lekkend dak zorgt voor veel onrust en ook eventueel schade aan uw interieur. Dat wilt natuurlijk niemand! Als u contact met ons opneemt over uw lekke dak dan komen onze specialisten bij u langs. De expertise van onze specialisten zijn bitumineuze daken, dakpannen en shingle daken. Daarbij maakt het onze vakmensen niet uit of het gaat om een nieuwbouwproject of renovatieproject. Bent u tevreden over hoe we uw dak hebben gerepareerd? Het is bij ons ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit doen wij omdat wij willen dat u zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over uw dak. Het is niet wenselijk dat u zich bij elke regenbui zorgen maakt of er geen regen door het dak naar binnen komt. Met het onderhoudscontract van Top-Roof nemen wij u dus een hoop zorgen uit handen.

Hoe gaan onze vakmensen aan de slag

Op het moment dat u een reparatie meldt bij onze vakmensen gaan ze voor u aan de slag. Het kan zo zijn dat uw dak ernstig kapot is en dat er spoed bij zit. Dit kunt u doorgeven in het contactformulier en dan komen onze vakmensen zo snel mogelijk bij u langs. Maar ziet u slechts kleine schade en heeft het geen haast dan kunt ook een afspraak inplannen. Belangrijk bij schade aan uw dak is om de bron van de schade aan te pakken. Daarom gaan onze vakmensen voor u op zoek naar waar het probleem is ontstaan. Dat problemen sporen we op en repareren we ook uiteraard voor u. Wat er allemaal kapot kan gaan is erg verschillend bij oudere huizen en nieuwbouwhuizen. Vooral bij de oudere huizen kan het zo zijn dat hout is gaan rotten, dakpannen verschoven zijn of dat dakgoten verstopt zitten. Onze medewerkers hebben al jaren ervaring en sporen voor u het probleem op zodat ze weten hoe ze het probleem het beste kunnen oplossen.  

Dakreparatie particulier/ onderneming

Is het dak van uw huis kapot of van uw bedrijfspand? Het maakt de vakmensen van Top-Roof niet uit of het dak van een particulier of van een bedrijf gerepareerd moet worden. Het doel van een dak repareren blijft uiteraard hetzelfde. Bent u overtuigd van onze kracht? Neem dan contact met ons op. 

Referenties

Top-roof isolatie en dakwerken

Contact

Top-Roof
De Greefstraat 2
5622 GJ Eindhoven

E:info@top-roof.nl
M:06-50 96 41 79